Hortinfo_producten_en_diensten_0001_Tekst & Redactie.jpg
 

Hortinfo is specialist in teksten voor de tuinbouw- en agrifoodsector. Hortinfo combineert praktijkkennis met ervaring in journalistiek en communicatieadvies. Hortinfo is lid van de beroepsvereniging Tekstnet. 

 
 

Copywriting

Een goed verhaal spreekt de lezer aan. Dat geldt voor een folder, een beleidstekst of een advertentie. Hortinfo luistert, analyseert en schrijft het voor u op. Zo bereikt u uw doel met een pakkende tekst.

Vakbladartikelen

Hortinfo heeft veel kennis van de land- en tuinbouw en komt regelmatig over de vloer bij agrarische ondernemers. Een reportage, achtergrondartikel of interview besteedt u met een gerust hart uit.

Eindredactie

Een goede tekst klopt inhoudelijk, heeft een logische opbouw en is taalkundig in orde. Hortinfo verzorgt de (eind-)redacitie van uw tekst zodat deze nog beter aansluit bij uw doelgroep.

Hortinfo_producten_en_diensten
 

Relevante en actuele content op uw website toont uw deskundigheid op uw vakgebied.

 
 

Blogs

Regelmatig een nieuw bericht houdt uw website up-to-date. Hortinfo neemt het werk uit handen en schrijft heldere webteksten over agrarische onderwerpen.

SEO

Gevonden worden via Google of een andere zoekmachine. Dat is het doel van elke website. Door een tekst 'SEO-proof' te maken is dit mogelijk.

Contentkalender

Een jaarplanning helpt bij het actueel en levend houden uw website en social media. Wat publiceert u, wanneer en waar? Hortinfo regelt het voor u.

Hortinfo_producten_en_diensten_0002_Totaal project.jpg
 

Projectmanagement, interim redactie of coördinatie van een campagne. Hortinfo maakt het mogelijk.  

 
 

Bladcoördinatie

Uw relatiemagazine of personeelsblad is in goede handen bij Hortinfo. Van bladformule tot het schrijven van artikelen, het aansturen van freelancers en fotografen. en het halen van de deadline. 

Interim

Het kan altijd gebeuren. Een redacteur is langere tijd afwezig bijvoorbeeld vanwege zwangerschap of ziekte. Hortinfo kan op tijdelijke basis inspringen en zo het werk laten doorgaan.

Concept & Campagne

Een verrassend concept maakt elke campagne onvergetelijk. Hortinfo werkt samen met gespecialiseerde communicatiebureaus om creatieve concepten en copy te onwikkelen.