Voorbeelden van werk

Sinds 2004 heeft Hortinfo een groot aantal teksten geschreven, content voor websites verzorgd en het projectmanagement van publicaties uitgevoerd. Hier een kleine greep uit het werk.

 
 

Interviews met ondernemers

Interviews met agrarisch ondernemers voor het klantenmagazine Schakel in Succes en het jaarbericht van Agrifirm. Dit vond plaats onder de paraplu van communicatiebureau JEEN.

Bejo Brassica.jpg

Projectmanagement, redactie en tekst

Projectmanagement, redactie en tekst voor het Brassica Magazine van Bejo.  Dit vond plaats onder de paraplu van communicatiebureau JEEN.

Barenbrug Lucerne.jpg

Diepte interviews plus tekst

Een serie interviews met experts op het gebied van gecoat lucernezaad resulteerde in een brochure over de voordelen van dit zaad. Dit vond plaats onder de paraplu van communicatiebureau JEEN.

Food Valley NL City Farming.jpg

Redactie en tekst

Voor Food Valley NL werden tekst en redactie verzorgd voor de website en voor het magazine Food Valley Update, dat viermaal per jaar verscheen in het Nederlands en Engels.

Kas als Energiebron - tuinbouw.jpg

Tekst en contentmanegement

In opdracht van het Productschap Tuinbouw verzorgde Hortinfo de content voor de website van Kas als Energiebron, de teksten voor brochures en vakbladartikelen.

Wageningen UR FlowAid.jpg

Eindredactie

Voor het project 'More crop per drop' voerde Hortinfo de eindredactie uit van de brochure met de onderzoeksresultaten. Opdrachtgever was Wageningen UR.

AVAG Green farming.jpg

Tekst en redactie 

Tekst en redactie van een brochure over tuinbouwtechniek voor glastuinders in Ethiopië in opdracht van de brancheorganisatie AVAG.

Horti Fair Knowledge.jpg

Tekst en redactie

Tekst en redactie van het  Knowledge Review  voor de Horti Fair 2011 en 2012 

Wageningen UR Contentmanagement.jpg

Content en planning

Internetberichtgeving van  Wageningen UR Glastuinbouw.

Vakblad Artikelen Bloemisterij.jpg

Vakbladartikelen

Vakbladartikelen voor Onder Glas, Vakblad Bloemisterij, Groenten & Fruit, Floriculture International en GartnerTidende.